Wonderful Same-sex Destination Wedding of two Wine Lovers and World Travelers

Istospolno vjenčanje dva ljubitelja vina

Upoznajte naše drage mladoženje

Od našeg prvog mail-a smo znale da nećemo moći dočekati dolazak Harpera i Matta u Hrvatsku, kako bi ih osobno upoznale. Od početka su bili silno otvoreni i iskreni, da ih jednostavno morate zavoljeti! Njihova strast jednoga prema drugome, prema njihovom poslu, prema državama koje su posjećuju i prema ljudima koje upoznaju je zadivljujuća. Zbog toga je planiranje za njihovo istospolno vjenčanje bila nezaboravna avantura.

Matt i Harper su nas vodili svojim izvrsnim idejama

Istospolno vjenčanje se ponekad smatra ‘slonom u prostoriji’. Ali takve poglede prepuštamo drugima. Nama su svi naši mladenci jednaki. Umjesto razmatranja njihovih spolova, mi shvaćamo da je ljubav koju mladenci gaje jedan prema drugome doista kamen temeljac njihova vjenčanja! Naš cilj je organizirati vjenčanje na način da ono uvijek bude pamćeno i uzdizano. S Mattom i Harperom to uopće nije bilo teško postići. Oni su imali izvrsne ideje i odličan stil. Najvažnije od svega, njihovo vjenčanje istinski reflektira njihovu iskrenu strast jednoga prema drugome.

Villa uz obalu je ugostila vjenčanje

Wonderful Destination Wedding of two Wine Lovers and World Travelers

Harperovo i Mattovo vjenčanje se odvilo u ružičastoj villi na istarskoj obali. U početku su Matt i Harper posjetili više lokacija i uzeli u obzir različite stilove. Ova villa je od samog početka imala posebno mjesto u njihovim srcima. Nakon obilazaka ostalih lokacija, odlučili su obitelj i prijatelje dovesti na proslavu upravu u ovu villu.

Ovo je elegantna i sofisticirana villa. Jedini prostor koji odvaja villu od mora zauzima dobro-održavani vrt. Na ovoj villi su naši mladenci izmijenili zavjete i organizirali vjenčanu proslavu koju nijedan gost neće ubrzo zaboraviti. DJ je puštao najveće hitove, a gosti su se izuli kako bi mogli slaviti do jutra!

Uparena odijela

Wonderful Destination Wedding of two Wine Lovers and World Travelers

Za ceremoniju su mladoženje bili odjeveni neformalno i s izuzetnim stilom. Nosili su lake sakoe i uparene traperice. Njihove mašne su bile šarene i vesele, ističući njihove osobnosti. Samo fotografije mogu dočarati koliko veličanstveno je ružičasta hala upotpunila njihov hod do sjenice. S osmjesima na licima, gosti su bili izuzetno ponosni i emocionalni tijekom vjenčane ceremonije.

Kutak za Sommeliere

Tijekom večeri su gosti mogli posjetiti mali podrum. Ondje su imali priliku kušati ukusna vina, koja su naši mladoženje izabrali za svoju proslavu. Jesmo li već spomenuli da su Matt i Harper također i strastveni sommelieri?

Predivan zalazak sunca je pripremio svih za elektrizirajuću proslavu

Wonderful Destination Wedding of two Wine Lovers and World Travelers

Dekoracija stolova je bila u sivo-bijelim tonovima, upotpunjena zelenim elementima. Djelovala je jednostavno, ali se pokazala glamurozna u ovoj villi. Moramo istaknuti da je dekoracija uokvirila sliku njihove elegancije. Ništa ne može nadmašiti zapanjujući pogled na more iz vrta i predivan zalazak sunca. Svjetlucava viseća rasvjeta i svjetleća LOVE slova su naglasila električnu atmosferu u vrtu nakon zalaska sunca.

Flammeum je agencija za organizaciju vjenčanja specijalizirana za Istru. Naše usluge Vam mogu pomoći organizirati predivno vjenčanje poput ovog. Preporučamo Vam najbolje lokalne fotografe, poput studija koji je fotografirao ovo vjenčanje. Ako želite saznati više o organizaciji vjenčanja, kontaktirajte nas čim prije.

Autor: Sanela

Fotograf: Studio DT

Dekoracija: Studio Brzak