Eneja Medica-Viola i Sanela Krizmanić su organizatorice u 
                agenciji za organizaciju vjenčanja u Hrvatskoj Flammeum.

Priča o Flammeum-u

Agenciju Flammeum su osnovale Eneja Medica-Viola i Sanela Krizmanić, poslovne partnerice, kolegice i povrh svega, prijateljice. Njihova ljubav i strast prema organizaciji vjenčanja su ih potaknule da osnuju vlastitu agenciju, Flammeum. Ova istarska agencija nudi svoje usluge organizacije vjenčanja mladencima diljem cijelog svijeta.

Ime naše agencije

Ime naše agencije potiče od rimske riječi flammeum, koja označava svjetlo žuti veo. Drevni Rimljani su vjerovali da veo ima moć zaštititi mladenku od zlih duhova i nezgoda, što simbolički predstavlja našu uslugu.

Naša misija

… je realizirati snove naših mladenaca o destinacijskom vjenčanju u Istri.

Mi vodimo mladence kroz svaki korak planiranja njihovog destinacijskog vjenčanja. Nastojimo postati njihovi prijatelji, inspiracija i njihovi savjetnici za dekoraciju, muziku, cvijeće, gastronomiju i ljepotu generalno. Brojni izazovi su na putu stvaranja predivnog vjenčanja. Naše iskustvo i lokalno znanje su se pokazali kao temelji našeg procesa organizacije vjenčanja.

Sanela Krizmanić - Flammeum wedding planner

Sanela

Slijedeći trag fakultetskog obrazovanja, Sanela je svoje putovanje u poslovni svijet započela u bankarskom sektoru. Iako uspješna u svom poslu, odlučila je napustiti poslovnu svakodnevnicu i pratiti strast prema vjenčanjima. Sanela je inicijativna, proaktivna, uvijek spremna spakirati kofer i krenuti u osvajanje nove destinacije. Profesionalna, komunikativna i strpljiva, ona razumije želje mladenaca i surađuje u njihovom ostvarivanju. Mladenci vole njen pristup i s lakoćom joj povjeravaju svoje želje i vizije. Ona pomaže mladencima da u potpunosti izraze svoju kreativnost te da se pritom odlično zabave.

Eneja Medica-Viola - Flammeum wedding planner

Eneja

Svoje iskustvo u svijetu vjenčanja Eneja počinje stjecati tijekom edukacijskog treninga za organizatora vjenčanja, koji joj ukazuje na sve čari ovog posla. Eneja je magistrica ekonomije, što joj omogućuje učinkovit razvoj i vođenje poslovnih ideja. Povezivanjem entuzijazma prema vjenčanjima i ekonomskih sposobnosti rodila se ideja za osnivanje agencije za organizaciju vjenčanja. Njena orijentiranost cilju i perfekcionizam, ali i smisao za estetiku i posvećenost detaljima uvelike doprinose uspješnosti tima. Svoje poslovne i organizatorske sposobnosti, iskustvo i svoje osjećaje Eneja ulaže u svaki aspekt organizacije vjenčanja, kako bi snove mladenaca pretvorila u nezaboravne trenutke.

Eneja Medica-Viola - Flammeum wedding planner
Vedran Medica-Viola - Flammeum wedding planner

Vedran

Iza našeg vizualnog identiteta stoji neizostavan član našeg tima, Vedran. On je diplomirani magistar strojarstva i ekonomije, no njegova spremnost na učenje, kreativnost, te zaljubljenost u fotografiju i web design pronašli su poveznicu s našom agencijom. Uvijek topao i otvoren, Vedran je podrška u svakom trenutku.