Planning Engagement in Istria

Planiranje zaruka u Istri

Došao je trenutak kada ste odlučili zaprositi svoju bolju polovicu i nameću vam se mnoga pitanja. Kako zaručiti voljenu osobu? To je poseban trenutak. Kako ga učiniti vječnim? Koji je pravi način za izreći te slatke riječi ‘Hoćeš li se udati za mene?’ U ovom članku smo pripremili odgovore na ta pitanja i pokušali vam dati inspiraciju za planiranje zaruka u Istri.

Je li planiranje zaruka zahtjevnije od planiranja vjenčanja u Hrvatskoj?

Tijekom planiranja vjenčanja su oba zaručnika uključena u proces. No tijekom planiranja zaruka samo jedan smije znati za to. Druga osoba ne smije saznati da će se zaručiti, kako se ne bi pokvarilo iznenađenje. Sve mora biti isplanirano kako druga osoba ne bi ni u kojem trenutku posumnjala što joj se sprema.

Povrh toga je dodani pritisak zbog izbora pravog prstena. Prsten je doživotni, dodirljivi simbol vaše ljubavi. Njegova vrijednost nadilazi njegovu cijenu. Ali koji prsten je dostojan takvog značaja? Koji prsten će najbolje prenijeti vaše osjećaje? A postavlja se i jednostavnije pitanje: koji prsten će stati na prstenjak vašeg partnera?

Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri

Vi i vaša bolja polovica ste subjekti zaruka. Prsten je objekt zaruka. Treći element zaruka je okruženje u kojemu ćete zaručiti svoju voljenu osobu. Koja je prava lokacija za se zaručiti u Istri? Je li bolje to učiniti na romantičnoj večeri, na koncertu vašeg omiljenog izvođača ili na nekom skrivenom mjestu gdje imate više privatnosti? Odličan izbor je i mjesto gdje ste se prvi put poljubili i otkrili svoju privrženost jedno drugom!

Planiranje zaruka u Istri bez stresa

Ne postoji pogrešan način da zatražite od ljubavi vašeg života da se uda za vas! Ali postoji način da sve protekne glatko, uz potporu profesionalaca, uz koje ćete se lakše spustiti na koljeno.

Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri

Flammeum tim je prepoznao najčešće probleme vezane za organizaciju zaruka. Već su brojni zaručnici, poput Liz i Olivera, tražili naše savjete Zato smo se, uz organizaciju vjenčanja, pripremili i za organiziranje vaših zaruka u Istri. Predložiti ćemo vam lokacije koje su najbolje usklađene s vašim željama. Pomoći ćemo vam iskrojiti hodogram, kako bi naglasak tijekom cijelih zaruka stavili na vas i na ključni trenutak u kojemu ćete postaviti sudbonosno pitanje svojoj voljenoj osobi. Pritom posebno pazimo da sve bude isplanirano na način da uklonimo sve nedoumice i ne ostavimo mjesta brizi

Planiranje zaruka je personalizirano i vrlo osobno. Stoga sve vaše želje uzimamo kao nit vodilju planiranja zaruka. Ali osobnost vašeg životnog suputnika se ne smije izostaviti. Iako vaš partner ne smije saznati da planiramo zaruke, mi moramo upoznati ukus te osobe. Koje cvijeće voli, kakve lokacije preferira, u kakvoj glazbi uživa, hobije i slično. Jednako je važno da saznamo što treba izbjegavati tijekom zaruka.

Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri

Zaruke su potvrda vaše ljubavi

Zaruke su zbroj i kulminacija vašeg zajedničkog života do sad. One su svojevrstan osvrt na sve dosadašnje zajedničke trenutke. Zaruke su potvrda da se vaša ljubav dokazala kao temelj za brak! Zato je mjesto na kojem ste se prvi put poljubili ili priznali ljubav odlična lokacija za zaruke. No u sjećanja na vaš odnos se ne morate vratiti samo kroz lokaciju, već i kroz dekoraciju. Postavite si pitanje: koji predmeti, pjesme ili mirisi vas podsjećaju na vašu ljubav? Odgovori na ta pitanja su odličan temelj za pripremu dekoracije za vaš čaroban dan.

Sada je vrijeme da razmislite o riječima koje ćete izreći prilikom prosidbe. Usredotočite se na osjećaje koje vaša bolja polovica pobuđuje u vama. Što ona znači za vas? Preporučamo da svoje misli sažmete u tri rečenice. Sve što ne stane u te tri rečenice će zaručnički prsten izreći umjesto vas. U trenutku kada budete izricali svoje misli i osjećaje uoči prosidbe, ne morate brinuti. Ako su vaši osjećaji iskreni, samo dozvolite srcu da iz njega isteknu riječi.

Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri
Planiranje zaruka u Istri

Element iznenađenja je najslađi začin zaruka

Zasigurno ćete htjeti najužoj obitelji i prijateljima najaviti zaruke. No element iznenađenja je najslađi začin zaruka. Stoga predlažemo da se usredotočite na tajnost, kako vaša bolja polovica ne bi saznala za vaš naum. Čak tijekom planiranja zaruka nastojimo zadržati čim veću diskreciju. Vaša odgovornost je da dobro skrijete zaručnički prsten!

Život je samo dug put isprekidan nekolicinom važnih odluka, poput izbora životnog suputnika. Partnera ste već izabrali, a mi vam možemo pomoći da proslavite vašu odluku i učinite zaruke predivnima i nezaboravnima. Naša misija je da osiguramo da ljubavi vašeg života ne ostane drugi izbor nego reći ‘Da!‘ Ako niste sigurni kako početi planirati zaruke, kontaktirajte nas. Pomoći ćemo vam s izborom lokacije, savjetima o dekoraciji i tijeku, te koordinacijom vaših zaruka. Zajedno ćemo režirati jedinstvenu priču vaših zaruka, koje su odraz vaše ljubavi i karaktera.

Planiranje zaruka u Istri

Autor: Eneja

Organizator zaruka: Flammeum Weddings

Lokacija zaruka: Vrata raja

Fotograf: Indigo Blu Weddings