Destination Wedding in Croatia - Flammeum - Sea harp is decorated and ready for wedding dinner

Moderna lokacija za vjenčanje je romantična

Jeste li razmišljali o modernoj lokaciji za vjenčanje u Hrvatskoj?

Main wedding table is overlooking the whole restaurantNekoliko dana prije Valentinova slavili smo ljubav u restoran “Sopravento”. U ovoj lokaciji se spajaju moderan dizajn i romantična atmosfera. Jeste li ikad razmišljali o modernoj lokaciji za vaše vjenčanje u Hrvatskoj? Saznajte u nastavku zašto su mladenci izabrali ovu modernu lokaciju u Istri za proslavu ulaska u brak!

More iz svakog ugla

More osvježava svaku lokaciju i često je odlučujući segment prilikom odabira lokacije za vjenčanje. Restoran „Sopravento“ smješten je u marini. Posebnu čar daje terasa koja pruža izvanredan pogled na jahte i jedrilice. The restaurant is located in the marinaUređenje interijera restorana, u kojemu prevladavaju drvo i konoplje dizajnirani tako da podsjećaju na jedrilicu, približava gostima more. Bijeli prozračni zastori nalik na jedra, prikrivaju pogled na marinu i pružaju gostima privatnost. Boje interijera naglašene su izvanredno dizajniranom rasvjetom. Drvene lampe, prikriveni reflektori i duguljasta fluorescentna tijela nalik na svjetleće konope upotpunjuju moderan stil restorana.

Izvrstan dizajn naglašava osobnost mladenaca

Izvrstan dizajn interijera ove lokacije ne zahtjeva opsežnu dodatnu dekoraciju. Jednostavna dekoracija je bila dovoljna da mladenci uvedu svoju osobnost u ovaj prostor. Orhideje, gipsofile i tulipani obogatile su svaki stol. Osim upečatljivog dizajna interijera, mladenci su ovaj restoran odabrali i zbog vrhunske hrane.

Lokacija, dizajn i hrana

Finger food welcomed guestsFinger food je goste oduševljavao već od samog ulaska u restoran. Dočekali su ih kanapei od mozzarele i špeka, pašteta od jadranskih kozica i rikole, pire od jadranske tune sa grisinima i tartar od orade u pjenušcu. Za glavno jelo poslužen je pečeni ramstek uz zeleno lisnato povrće s češnjakom, pureća prsa punjena kravljom skutom i istarskom pancetom pohanom u ovčjem siru uz istarsku malvaziju.

Uz vjetar!

Odlična glazba pratila je zabavu, što je do ranih jutarnjih sati potvrdio plesni podij. U ovom restoranu su mladenci sopravento (tal. uz vjetar) uplovili u bračne vode.

Flammeum je agencija za organizaciju vjenčanja u Hrvatskoj. Ovaj restoran nam je dokazao da vjenčanja danas imaju novu dimenziju. Šire se na moderne interijere i izlaze iz okvira klasičnih lokacija. „Sopravento“ je zadovoljio sve težnje romantične lokacije za vjenčanje. Flammeum može svim mladencima toplo preporučiti ovu lokaciju. Kontaktirajte nas ako želite saznati je li ova lokacija podobna za vaše vjenčanje.

Autor: Eneja

Dekoracija: Florami-studio Pula

Fotografije: Pirowski Wedding photography

Ptičja perspektiva marine: Danijel Bartolić